Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

H. A. Kuoleman Lento "Leevi"

Rotu: Suomenhevonen

Skp: Ori

Ikä: 10v

Säkä: 155cm

Tausta: Muuttanut Palbrinalta Cinnamoniin


Sukupuu

I. S.A. Varjo-Tuuli

II. Sirius Musta

IE. S. A. Tuulen Tuiverrus

III. Kalkaros SNAPE

IIE. Kirskuristaja H. C.

IEI. S. A. Pakkasen Pauke

IEI. Usva Tuuli

IEII. Ukkosen Jyrähdys

IEIE. Pakksen Purema 

 

E. Pollelaakson Tilulei

Varsat

Varsan emän nimi / Varsan skp / Varsan nimi

Tempun Melanie / Tamma / Kuoleman Temppu


Luonnekuvaus

Yleisesti: Energiaa riittää vaikka kaikille jakaa ja aina täytyy hössöttää joka paikassa, ei tekisi millään mieli pysyä paikallaan. Leevin kanssa ei ikinä tule tylsää. Mutta kokonaisuudessa oikea sydäntenmurskaaja, kunhan Leeviin oikein toden teolla tutustuu.

Hoidettaessa: Harjatessa ei jaksa kauaa olla paikallaan, vaan ympäri karsinaa mennään, maata kuovitaan ja hoitajan taskuja tutkitaan. Leevillä täytyy kokoajan olla jotain tekemistä ja se ei ole koskaan hetkeäkään paikoillaan. Aina se jaksaa ilahduttaa hoitajaa ihanalla harrastuksellaan, askartelulla. Se tykkää repiä kaikenlaisia paperia ja joskus yön pimeinä tunteina karsinassa voi olla vähän tylsää ja Leevi muistaa harrastuksensa, aamulla on fleeceloimesta jäljellä vain riekaleet. Mitään pahaa se ei kuuna päivänä tee, mutta tylsistyy todella helposti ja saattaa luimimisellaan ja kuopimisellaan pelästytellä hoitajia, jotka eivät vielä Leeviä kunnolla tunne. Jopa kavioiden puhdistuksesta tulee suuri numero, kun Leevi on kyseessä. Se haluaisi pyöriä ympäri karsinaa ja tutkiskella kaikkea - tällöin hoitajalta vaaditaan hyviä hermoja. Jokainen hoitotoimenpide on samanlaista showta, ja voin vakuuttaa, että Leevin kanssa ei ikinä tule aika pitkäksi..

Ratsastettaessa: Oikea energiapommi. Liikkeet ovat todella reippaat ja Leevi kuuntelee apuja kumminkin ihan hyvin, kunhan se "oikea" ratsastaja istahtaa sinne selkään. Rakastaa temppuilla varovaisten pikkulasten kanssa, jotka ovat vielä selässä aika epävarmoja. Haluaisi jatkuvasti ravata ja Leevi näyttää usein siltä, kuin olisi lentoon lähdössä - silmät innosta suurina, sieraimet levällään ja paksu harja tuulessa humisten. Saattaa pitkästyä koulukiemuroissa ja usein alku- ja loppukäyntien aikana Leevi keksii vähän sitä omaa kivaa; lähtee ravailemaan, vaihtaa yllättäen suuntaa tai muuta vastaavaa, joten Leevillä ratsastaessasi et voi vain nuokkua luottavaisin mielin, vaan täytyy ratsastaa ja antaa Leeville ohjeita, ettei poika pitkästy ja kehitä jotain ratsastajan mielestä inhottavaa. Ei usein kumminkaan heitä selästä, vaikka joskus saattaa innoissaan laukassa heittää parit pienet pukit - ne eivät ole vaarallisia! Esteitä poika rakastaa ja on innoissaan heti esteitä nähtyään. Ne se hyppää suurella kaarella vauhdista nauttien ja sillä on niissä loistava tekniikka. Niissä siis oikea unelmapolle, kaikkien suosikki, vaikka on Leevi kerännyt jo niin pienenpien ratsastajien kuin suurenpienkin joukossa aikamoisen ihailijakaartin valloittavalla ja suloisella luonteellaan. Kuvagalleria

 

Kuvien copyt: Tepu, Kopiointisivusto Alegre

©2020 Cinnamon - suntuubi.com